888 Sport

Geplaatst op: 31-12-2013

Hou je van een gokje op zijn tijd en ben je tegelijkertijd een echte voetbal fan? Dan kun je op 888 sport de beste sportweddenschappen afsluiten. Op deze manier kun je bij 888 wellicht flink geld verdienen als voetbalfan. Op de 888 website krijg je meteen een duidelijk overzicht te zien van de diverse sporten waar je op kunt wedden. Wanneer je vervolgens voor 'football' kiest, krijg je een lijst van de wedstrijden die zich vandaag, morgen en in de nabije toekomst afspelen.

Eenvoudig wedden met 888 sport op voetbalwedstrijden

Een bet plaatsen bij 888 is zeer eenvoudig: door in de rij van de gewenste wedstrijd op 1, 2 of x te klikken, kies vervolgens een bedrag dat je wilt inzetten. Door vervolgens op 'place bet' te klikken, wordt de weddenschap geplaatst. Overigens is het wel van belang dat er wordt ingelogd, want zonder account kan er niet gewed worden. Inschrijven is zeer eenvoudig en 888 staat er om bekend om zeer zorgvuldig met privé gegevens om te gaan. Veilig wedden op sportwedstrijden begint dus op 888 sport!

Mooie bonussen van 888 sport betting

Mocht je de keuze maken om een voetbal bet te plaatsen op een van je favoriete voetbalwedstrijden, dan is 888 een zeer goede keuze als bookmaker. Lees bijvoorbeeld eens deze 888 ervaringen. Ook geeft men zeer interessante welkomstbonussen. Zo krijg je €88 in free bet tokens als je een storting doet en een bet plaatst van minstens €10. Zodra de bet is geplaatst, krijg je meteen een free-bet-token twv €10 op je account bijgeschreven. Behalve deze mooie bonus kent het 888 nog vele andere bonussen, ook bij de andere mogelijkheden zoals de online pokerroom en het 888 casino. Een gokje wagen op de 888.com website is dus absoluut een goede keuze.