bwin

Geplaatst op: 08-01-2014

Het in Oostenrijk gevestigde bwin biedt onder andere gok gerelateerde games aan, zoals bijvoorbeeld casino games en poker spellen. Behalve dat staat het bedrijf ook al sinds jaar en dag bekend als een waar sport weddenschap paradijs. Alle bekende landelijke en internationale voetbalwedstrijden zijn opgenomen in het assortiment van bwin, dus je kunt er altijd terecht om een gokje te wagen op je favoriete club of wedstrijd.

Eenvoudig wedden op voetbalwedstrijden

Het wedden op sport wedstrijden is ontzettend gemakkelijk. Je hoeft niets te downloaden, dus dat is erg handig. Het overzicht van de voetbalwedstrijden is meteen in de lobby te zien, waar je meteen kunt wedden op de best sellers. Wanneer je op een teamnaam klikt, dan wed je meteen op dat specifieke team. Kies je voor het kruisje in het midden, dan denk je dat de uitkomst een gelijk spel zal zijn. Vervolgens kies je rechts in je bet slip je bedrag invullen waarmee je wilt wedden. Wanneer je je hebt geregistreerd, kun je je bet officieel plaatsen. Zo simpel is het.

Live wedden op voetbalwedstrijden

Tegenwoordig is het bij bwin mogelijk om live te wedden op voetbalwedstrijden. Dit betekent dat er een weddenschap kan worden afgesloten terwijl de game aan de gang is. De 'odds' veranderen door de game heen, dus elke keer wanneer er bijvoorbeeld een goal valt, zullen de odds worden aangepast. Dit maakt live wedden erg spannend en interessant.

Wanneer je je nu registreert bij bwin, dan kun je een leuke bonus tegemoet zien. Kijk dus snel op de site van bwin en vul je gegevens in. Dan kun je snel beginnen met het wedden op voetbalwedstrijden!