Voetbalwedstrijden

Wanneer je zelf een voetballer bent weet je waarvoor je traint en dat is natuurlijk de wedstrijd die meestal gespeeld wordt op de zaterdag of zondag. De tijd die gespeeld wordt is afhankelijk van de leeftijdscategorie maar de officiële tijd die gespeeld wordt is 2x45 minuten. Er wordt veel van de spelers gevraagd want er mag maar 2x gewisseld worden in een wedstrijd, dus dat je een hele wedstrijd moet spelen zit er dik in.

Nederlandse competitie

Of je het nu wilt of niet, je krijgt altijd wel wat mee van de Nederlandse competitie. De meeste fans kunnen toch wel gevonden worden bij de grotere clubs zoals AJAX, PSV en Feyenoord, maar de diehard fans van de andere ploegen mogen daardoor niet onderschat worden want die reizen overal hun favoriete club achterna. We konden allemaal meeleven met het kampioenschap van Ajax in het voorjaar van 2013, wat de kampioen van 2014 zal worden is en blijft een raadsel tot het voorjaar weer voor de deur staat.

Recreatievoetbal in heel het land

Naast provoetbal en amateurvoetbal bestaat er ook een soort van recreatievoetbal. Deze vorm van voetbal kent een hoog vriendschappelijk gehalte waarbij in de meeste gevallen geen competitieverband plaatsvindt.
Bij deze wedstrijden gaat het veelal om de gezelligheid en de welbekende derde helft aan de bar.

Wedden op voetbalwedstrijden

Alleen nog gokken en wedden in het casino is tegenwoordig allang niet meer zo, het wedden op voetbalwedstrijden wordt ook steeds populairder. Je moet bij zo'n weddenschap kunnen voorspellen wat de einduitslag zal zijn en wanneer je dit goed hebt zul je dan ook je inzet en misschien wel meer weer terugverdienen. Het wedden op zo'n wedstrijd kan in bepaalde winkels maar nu zelfs online. Zo kun je makkelijk met meerdere weddenschappen tegelijk meedoen en ook inzetten op vele internationale wedstrijden.

Artikelen

Bekende spelers

Categorie: Voetbalwedstrijden / 11-11-2013 15:11

De meest bekende voetbalspelers van Nederlandse bodem kennen we vooral van het nationale elftal. Deze spelers spelen bijna allemaal niet meer voor Nederlandse teams maar zijn vaak te vinden bij de grotere internationale clubs. Denk bijvoorbeeld aan Rafael van de Vaart , Robin van Persie, Jan-Klaas Huntelaar, Wesley Sneijder en nog vele andere

Lees meer...